0 produse - 0,00 lei

Afla mai multe despre EnergyMark

Instalare și punere în funcțiune sisteme fotovoltaice pentru consumatori casnici și industriali

Cine suntem

Societatea noastră își desfășoară activitatea din 2012. Suntem o echipă specializată alcătuită din ingineri certificați în domeniul energetic, electricieni autorizați și instalatori cu experiență, având un scop comun: de a oferi unui număr cât mai mare de consumatori români acces la energiile regenerabile.

Personalul nostru asigură toate etapele unei lucrări pe bază de sisteme fotovoltaice, de la proiectare la montaj și punerea în funcțiune a acestora.

Serviciile noastre sunt rentabile pentru toate tipurile de consumatori: de la utilizatorii casnici până la cei industriali sau deținătorii de spații comerciale, precum și investitorii în parcuri fotovoltaice. Rolul nostru este să oferim unui număr cât mai mare de utilizatori români ocazia de a deveni independenți energetic.

Suntem conectați mereu la cele mai noi tehnologii din domeniu și colaborăm de peste 5 ani cu producători și furnizori renumiți de panouri fotovoltaice și accesorii. Prin intermediul magazinului nostru online, comercializăm o gamă largă de produse utilizate în instalarea sistemelor fotovoltaice ONGRID și OFFGRID.

Proiecte finalizate
Panouri instalate
Energie produsa
+ 7 experiență în marketing online
+ 60 cu website-uri bine poziționate în Google
+ 75 în portofoliul de servicii SEO

Misiunea EnergyMark

La EnergyMark, ne-am propus să implementăm cele mai eficiente soluții care aduc mari economii de costuri și mai multă siguranță atât în locuințe cât și în spațiile industriale din România.

Credem cu tărie în beneficiile panourilor solare fotovoltaice atât pentru consumatori, cât și pentru mediul înconjurător. De aceea, ne asumăm rolul de a promova energia verde în țara noastră și de a contribui la ocrotirea resurselor naturale.

Alege acum să fii independent energetic!

Vrei să afli care sunt etapele implementării sistemelor fotovoltaice în spațiul tău?

Contactează-ne pentru mai multe detalii.

Contact

De ce EnergyMark?

Echipă completă

Experiența profesională și calificarea membrilor echipei atestă faptul că suntem alături de clienții noștri în fiecare etapă de implementare a proiectului.

Parteneriate la nivel național

Colaborăm cu distribuitori care acoperă întreg teritoriul țării și cu agenți de vânzări cu experiență atât în domeniul rezidențial cât și industrial.

Produse certificate

Produsele importate și comercializate de societatea noastră sunt însoțite de certificat de conformitate și garanție de la producători renumiți internațional.

Garanție până la 20 ani

Oferim atât garanție pentru lucrările noastre, între 2 și 3 ani, cât și garanții pentru fiecare produs, în funcție de politica producătorului, între 2 și 20 ani.

Soluții flexibile

Suntem deschiși în oferirea serviciilor de proiectare, montaj și punere în funcțiune a sistemelor fotovoltaice atât pentru lucrări de mici dimensiuni cât și pentru lucrări complexe.

Consultanță de specialitate

Indiferent de regiunea din care fac parte clienții noștri, oferim consultanță tehnică atât online, cât și telefonic sau la sediul nostru din București.

Poti deveni și tu producător de energie electrică!

Alege unul din sistemele noastre fotovoltaice pentru producerea de energie electrică în spațiul tău. Echipa noastră îți stă la dispoziție pentru mai multe informații.

CONTACTEAZĂ-NE
Companii partenere
Livrare rapida Lucram cu cele mai rapide firme de curierat din tara
Retur garantat 14 zile, pentru comenzile la distanta