0 produse - 0,00 lei

Mentenanță panouri fotovoltaice și service

Efectuăm inspecții periodice pentru a ne asigura de buna funcționare a sistemelor instalate și remediem în service-ul nostru orice defecțiuni apărute

Asigurăm buna funcționare a sistemului tău

Orice sistem de panouri fotovoltaice necesită o inspecție periodică realizată anual de un specialist sau de către o echipă, pentru a verifica dacă există deteriorări sau defecțiuni. În funcție de dimensiunea instalației, condițiile de mediu și tipul sistemului (autonom sau racordat la rețea), frecvența inspecției este stabilită în contractul de mentenanță.

Una din cele mai comune sarcini de întreținere a sistemelor solare fotovoltaice efectuată de către beneficiar este curățarea sticlei de praf. Dacă nu este realizată curățarea periodică, praful poate să scadă randamentul sistemului fotovoltaic cu până la 20%. Un alt aspect care poate influența semnificativ randamentul este umbrirea. Beneficiarul trebuie să se asigure, anual, că vegetația înconjurătoare sau alte echipamente de pe acoperiș nu umbresc ansamblul.

Echipa de instalatori se poate deplasa pentru lucrări de întreținere a sistemelor fotovoltaice precum: întreținerea bateriilor (pentru sistemele off grid), inspecția și curățarea invertorului, diagnosticarea și verificarea tensiunii (întreținerea regulatorului de încărcare) și verificarea conexiunilor electrice.

Indiferent de tipul instalației pe care o deții, inginerii noștri sunt pregătiți să îți ofere toate recomandările necesare pentru a asigura funcționarea acesteia în parametrii optimi.

Vrei să asigurăm mentenanța sistemului tău?

Intră în legătură cu specialiștii EnergyMark pentru a solicita inspecția periodică a sistemului tău de panouri fotovoltaice!

Contactează-ne

Stabilire diagnostic și depanare sisteme fotovoltaice

Echipa EnergyMark este la curent cu toate defectele și problemele tipice care pot apărea în cazul sistemelor solare fotovoltaice. Folosim mai multe proceduri de stabilire a diagnosticului, în cazul unei funcționări defectuoase, precum: inspecția vizuală, verificarea performanței, urmărirea datelor afișate pe ecran, calibrarea și recalibrarea senzorilor, analiza datelor de performanță și producție.

Dintre cele mai comune probleme care pot apărea în cazul sistemelor fotovoltaice, amintim: defectele de izolare și defectele de construcție care pot apărea în urma anumitor greșeli de instalare. Pentru a reduce la maximum defecțiunile care pot apărea dupa instalare, echipa noastră specializată se asigură de la bun început de proiectarea corectă și instalarea corespunzătoare a acestora.

În cazul în care apar defecțiuni care nu pot fi remediate la fața locului în urma verificării vizuale, inginerii noștri de service sunt pregătiți să le remedieze.

Alege EnergyMark pentru lucrări de mentenanță și service!

Suntem la dispoziția ta pentru a remedia orice defecțiune care poate apărea la instalația folosită.

Contactează-ne
Companii partenere
Livrare rapida Lucram cu cele mai rapide firme de curierat din tara
Retur garantat 14 zile, pentru comenzile la distanta