0 produse - 0,00 lei

Montare și punere în funcțiune sisteme fotovoltaice

Suntem responsabili de sănătatea și siguranța pe termen lung a sistemelor fotovoltaice instalate

Instalare panouri fotovoltaice în siguranță

Fiecare lucrare de instalare a panourilor fotovoltaice este diferită. De aceea, este responsabilitatea instalatorilor EnergyMark de a identifica riscurile ce pot apărea pe parcursul execuției lucrării de montaj sisteme fotovoltaice și a le minimiza sau combate.

Echipa noastră de electricieni și instalatori respectă toate practicile de siguranță și sănătate în muncă prevăzute de lege și este familiarizată cu riscurile de pe parcursul execuției lucrării. Înainte de a implementa un proiect, evaluăm riscurile și pericolele din spațiul de lucru și ne luăm toate măsurile necesare de combatere și de prevenție a riscurilor în timpul funcționării instalației.

Alege să devii independent energetic!

Fie că ești utilizator casnic sau industrial, intră în legătură cu noi pentru a stabili detaliile punerii în funcțiune a instalației tale de panouri fotovoltaice.

Contactează-ne

Planul de instalare și punere în funcțiune

La EnergyMark, menținem calitatea instalării sistemului tău la standarde înalte, pentru a influența pozitiv performanțele acestuia și durata de viață. La început, selectăm toate componentele care alcătuiesc sistemul de panouri fotovoltaice. Pe parcurs, ne asigurăm că acestea sunt instalate conform recomandărilor producătorului și ale proiectantului.

Acordăm atenție deosebită conexiunilor sistemului pentru a minimiza pierderile de performanță pe viitor. Planul de montaj sisteme fotovoltaice pe care îl întocmim la începutul fiecărei lucrări de instalare se bazează pe anumite etape.

Planificarea personalului și resurselor materiale necesare:

  • 1 Montarea structurilor;
  • 2 Instalarea sistemelor electrice;
  • 3 Montaj panouri fotovoltaice;
  • 4 Poziționarea și conectarea modulelor;
  • 5 Montarea tabloului de distribuție;
  • 6 Pozarea tuburilor și conductelor;
  • 7 Conectarea componentelor;
  • 8 Pornirea și testarea bateriilor.

Fiecare etapă este dezvoltată și adaptată în funcție de situația de la fața locului și de tipul instalației. Indiferent că executăm lucrări de montaj sisteme fotovoltaice pentru utilizatori casnici, industriali sau pentru proprietari de parcuri fotovoltaice, respectăm cu strictețe toate etapele de mai sus.

Proiectul tău este pe mâini bune

Alege echipa de instalatori profesioniști EnergyMark pentru executarea lucrării de montaj sisteme fotovoltaice și punere în funcțiune!

Solicită oferta
Companii partenere
Livrare rapida Lucram cu cele mai rapide firme de curierat din tara
Retur garantat 14 zile, pentru comenzile la distanta