0 produse - 0,00 lei

Proiectare sisteme fotovoltaice și consultanță

Garantăm funcționarea eficientă a sistemului tău de panouri fotovoltaice prin realizarea de proiecte tehnice profesioniste

Dăm viață proiectului tău

Echipa noastră de ingineri specializați în domeniul energetic este pregătită să realizeze proiectul tehnic electric pentru amplasamentul tău, indiferent de puterea instalată. Executăm lucrări variate, de la proiecte de panouri fotovoltaice pe acoperiș și până la proiectarea sistemelor fotovoltaice pentru spații industriale sau parcuri fotovoltaice.

Respectăm principiile necesare proiectării și luăm în considerare toți factorii specifici locației și condițiilor pentru a întocmi proiecte adaptate nevoilor beneficiarului. În urma implementării proiectului tehnic, pregătim un buget estimativ pentru întreaga lucrare și echipamentele necesare și stabilim împreună cu tine, pașii de implementat pentru rentabilitatea investiției tale.

Proiecte finalizate
Panouri instalate
Energie produsa
+ 7 experiență în marketing online
+ 60 cu website-uri bine poziționate în Google
+ 75 în portofoliul de servicii SEO

Cum lucrăm. Principii de proiectare

Vizita amplasamentului

înainte de planificarea și proiectarea sistemelor fotovoltaice, efectuăm o vizită a locației pentru a stabili, în funcție de condițiile existente, suprafață, trasee de cabluri și particularități, dacă sunt riscuri ce pot apărea și ce echipamente sunt necesare.

Identificarea nevoilor clientului

discutăm în detaliu cu clienții noștri despre nevoile acestora, înainte de a decide dacă instalația este fezabilă și a începe proiectarea. Suntem dispuși să răspundem la orice întrebare despre sistemul propus și să oferim alternative în funcție de diverși factori.

Condiții climatice

luăm în calcul locația amplasării pentru a stabili eficiența sistemului, în funcție de condițiile meteorologice, radiația solară, temperaturi și ventilație.

Umbrire

în urma vizitei la amplasament, evaluăm dacă și în ce măsură locația sistemului va fi umbrită, deoarece umbrirea este un parametru important pentru posibilele pierderi de energie dintr-un sistem fotovoltaic. Luăm în considerare fiecare tip de umbrire posibil pentru realizarea proiectului tehnic al instalației.

Orientare ansamblu de module

ne asigurăm de obținerea celei mai mari eficiențe a panourilor fotovoltaice în funcție de orientarea suprafeței acestora față de razele soarelui.

Proiectare propriu zisă

în funcție de nevoile beneficiarului și de informațiile obținute în pașii anteriori, efectuăm toate calculele necesare, selectăm echipamentele și accesoriile potrivite și realizăm proiectarea tehnică a instalației fotovoltaice.

Proiectarea sistemelor fotovoltaice este una din cele mai importante etape în realizarea instalației tale!

Intră în legătură cu inginerii noștri pentru a discuta despre viitorul tău proiect rentabil cu sisteme fotovoltaice.

Contactează-ne
Companii partenere
Livrare rapida Lucram cu cele mai rapide firme de curierat din tara
Retur garantat 14 zile, pentru comenzile la distanta